Двама души са пострадали при ПТП край Велико Търново

Инцидентът е станал край село Шереметя
1 ное 2019 19:06,
11
Двама души са пострадали при ПТП край Велико Търново
Снимка: архив Булфото

Временно е затруднено движението по главен път София - Варна в района на село Шереметя, заради катастрофа, съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР - Велико Търново Мариана Христова.

По първоначална информация в участъка между Велико Търново и село Шереметя са се ударили два леки автомобила. Пострадали са водачът на единия автомобил и пътничка в другото превозно средство. Двамата са откарани в Спешна помощ - Велико Търново, като състоянието им тепърва ще се изяснява.

Екипи на Пътна полиция регулират движението в района на катастрофата, като преминаването на автомобилите се осъществява в едната лента.

Товарните автомобили над 12 тона се отклоняват по обходен маршрут през Лясковец - Г. Оряховица - Първомайци - Самоводене и Велико Търново, заради катастрофа на пътя София - Варна, в участъка между В. Търново и с. Шереметя. Преминаването на останалите автомобили в района на катастрофата се осъществява в едната лента.

Откараният в Спешна помощ мъж е освободен, изяснява се състоянието на пътничката от другия автомобил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам нищо против всяка година да има една седмица без ограничения по пътищата и на мястото на катастрофите да си праща лекар само за да констатира смърта или ца да им бие по една инжекция , та да не се мъчат.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко малко остана 2164 година Баце ще резне лентата на АМ Хемус!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какви са критериите за "Главен път", но този граничи по дебилност на трасето до най-лошия в района, този Букурещ-Гюргево. Главният ни път минава през 100 села, бабуни, има ограничителни знаци 30км/ч??, най-*** минава през цяло Търново със кръгове и светофари. Край Търново и Търговище има 10ки км ограничения 60км/ч, ремонти, даже на места има ограничения заради ресторанти и разни паркинги. Някой са с по-слаби нерви и не ги спазват и подвеждат и другите шофьори. Ако няма ПТП,КАТ-няма.
8
2
 
8
 
! Отговори
КАТерица преди 4 години
Успешен ден е днес, все пак е първият ден, от първият етап на триетапната акция Взима. На клечаща по храсталаците орда им дай палка, трънка и знак 40, и им гледай сеира, иначе за работа не ги търси, бягат като дявол от тамян.
7
1
 
9
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Ограничението там незнайно защо е 40 км/ч и има сложена камера точно за да ни вземат парите. Пътят е с добра видимост и нищо не налага скоростта да се ограничава чак толкова. Ограниченията навсякъде са твърде много и затова никой не ги спазва. Ако бяха разумно аргументирани, биха се спазвали. Глупавите пътни знаци просто се игнорират от хората. Пробвай да караш София-Варна само по огрниченията! Гарантирам ти 9 ч път вместо разумните 6 и много рискови ситуации заради твърде бавното ти шофиране.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе е ли очевАдно - на хората, които смятат, че ограниченията са сложени от едни лоши хора, за да им взимат парите.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чий манталитет
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Цитирам позната от ВТ: "те нарочно го сложиха това ограничение от 50км/ч на Шереметя, за да ни взимат парите" край на цитата. С такъв манталитет какво очаквате...
3
1
 
7
 
! Отговори
До2 преди 4 години
Селинджър ти от коя част на България си?
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя поред е тази катастрофа за днес. Забележете че катастрофите са в онзи край на бг където няма никакъв контрол. Каруцари качили се на 100 коня и се изживяват като състезатели. Докога бе.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От преди Шереметя, през Шереметя и чак до ВТ ограничението е 50 и въпреке това крайпътния банкет е заприличал на гробище , явно трябва да го смъкнат на 30км/ч пък дано тъй да спрат с тези катастрофи